• Foundation Vsl

    Brand:VSL
    Pasti suka!!
    Setiap item VSL punya quality yang sangat dikagumi vsluser!!
    Glowing ya mesti sis‼️
    Foundation VSL
    sebagai alas bedakβœ…
    More glowing pinkishβœ…
    Tutup celahβœ…

    Foundation Vsl

    Brand:VSL
    RM54.00
  • Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    KELEBIHAN SABUN ACNE (OREN) VSL
    Ance Soap Membuang segala kotoran & minyak yg berlebihan dimuka, membantu menghapuskan jerawat dan mencerahkan kulit
    🌸 Sesuai Kulit Muka Berminyak & Kombinasi (Masalah Jerawat)

    Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    RM20.00
  • Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    πŸ’žVSL Normal Soap Rm20(50ML)πŸ’ž
    -Sesuai Untuk Kulit Muka Normal & Kering. Mampu Menghilangkan Jeragat & Mencerahkan Kulit Muka.

    Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    RM20.00
  • Face Treatment Oil-Argan Oil Vsl

    Brand:VSL
    ✨ ARGAN FACE OIL VSL 24K Gold✨
    ARGAN OIL buat kulit muka jadi sihat dan glow
    Kebaikan argan oil untuk skin memang takde sape yang boleh lawan ,

    πŸ’›Penyelesaian

    terbaik

    untuk skin yang kering,

    🀍Boleh dijadikan sebagai make up base untuk mengekalkan sentuhan make up
    πŸ’›Anti penuaan skin wajah
    🀍Merawat bibir yang merekah akibat kekeringan
    πŸ’›Menegangkan dan menganjalkan skin
    🀍Melembabkan skin
    πŸ’›Boleh Merawat Kulit muka
  • Set Combo Forever Young Vsl

    Brand:VSL
    Ramai yang tanya VSL ada tak serum yang boleh buat kulit nampak anjal dan muda 🀭
    Mestilah ! Set Forever Young kan ada 😍
    Dalam set Forever Young ni ada 2 serum iaitu Marine Collagen & Apple Stem Cell Serum
    Kedua-dua serum ni boleh digunakan dalam rutin skincare waktu pagi dan malam πŸ’™πŸ€
    So, siapa yang belum cuba lagi set ni korang wajib cuba tau ‼️
    Inilah rahsia untuk kekal muda sepanjang usia ! Feel Young, Stay Young, Forever Young πŸ’™πŸ€πŸ˜
  • Supleement I Chomey Plus Vsl 3 Box

    Brand:VSL
    Comey dengan I Chomey plus VSL😍
    Dah jaga skin, kita kena jaga dalaman jugak. Kalau yang tak use VSL pon boleh minum tau, No problem. Rasa sedap, kesan yang hebat..
    Minum waktu malam untuk kecantikan kulit dan minum waktu pagi untuk kecergasan dan bertenaga sepanjang hari. Simple kan.😍
    Jalan pintas nak jaga kecantikan dalaman dengan amalkan I CHOMEY secara konsistenπŸ”₯
  • Supleement I Chomey Plus Vsl 1 Box

    Brand:VSL
    Comey dengan I Chomey plus VSL😍
    Dah jaga skin, kita kena jaga dalaman jugak. Kalau yang tak use VSL pon boleh minum tau, No problem. Rasa sedap, kesan yang hebat..
    Minum waktu malam untuk kecantikan kulit dan minum waktu pagi untuk kecergasan dan bertenaga sepanjang hari. Simple kan.😍
    Jalan pintas nak jaga kecantikan dalaman dengan amalkan I CHOMEY secara konsistenπŸ”₯
  • Non Peeling Set Blemish Vsl

    Brand:VSL
    KEBAIKAN SET BLEMISH
    βœ…NON PEELING
    βœ…KKM APPROVAL
    -Mengapa anda perlu mencuba set Vsl skincare baru kami❓
    ✨ Bahan berkualiti tinggi
    ✨ Kaya dengan bahan sumber semula jadi
    ✨ Mengandungi banyak kebaikan pada kulit
    ✨ Sesuai untuk setiap jenis kulit
    ✨ Lembut pada kulit
    ✨ Menguatkan, Memulihkan dan
    Mengekalkan kulit yang cantik
    -Masih ada lagi ke yang tengah mencari skincare tanpa pengelupasan, tapi nak hasil yang wow❓❓❓
    Yes…sayang semua dengan hanya RM125 you guys boleh dapatkan 4 products dalam satu set ‼️
    -Not to forget‼️Ingredients dalam set baru kita semuanya top notch untuk make sure users kita dapat kulit yang di idamkan secara sihat 😍 ramuan premium yang lebih baik, hanya yang

    terbaik untuk pengguna tersayangπŸ€—
  • Non Peeling Set Gold Vsl

    Brand:VSL
    NEW SET VSL BEAUTY CARE
    βœ…VSL SET BLEMISH
    βœ…VSL SET GOLD
    βœ…NON PEELING
    βœ…KKM APPROVAL
    -Mengapa anda perlu mencuba set Vsl skincare baru kami❓
    ✨ Bahan berkualiti tinggi
    ✨ Kaya dengan bahan sumber semula jadi
    ✨ Mengandungi banyak kebaikan pada kulit
    ✨ Sesuai untuk setiap jenis kulit
    ✨ Lembut pada kulit
    ✨ Menguatkan, Memulihkan dan
    Mengekalkan kulit yang cantik
    -Masih ada lagi ke yang tengah mencari skincare tanpa pengelupasan, tapi nak hasil yang wow❓❓❓
    -Yes…sayang semua dengan hanya RM125 you guys boleh dapatkan 4 products dalam satu set ‼️
    -Not to forget‼️Ingredients dalam set baru kita semuanya top notch untuk make sure users kita dapat kulit yang di idamkan secara sihat 😍 ramuan premium yang lebih baik, hanya yang

    terbaik untuk pengguna tersayang 🀍
  • Al Quran Digital

    Product Description

    βœ”οΈ Al-Quran Bersaiz A5

    βœ”οΈPen Pembaca Digital

    βœ”οΈ Buku Qaida Noorania (Kaedah Membaca Al-Quran)

    βœ”οΈBuku Talking Dictionary (14 Bahasa Asing)

    βœ”οΈ Buku Panduan Haji & Umrah

    βœ”οΈ Buku Sahih Bukhari

    βœ”οΈ Buku Sahih Muslim (Doa-Doa Harian)

    βœ”οΈ Kad Index (Pengganti Al-Quran)

    βœ”οΈ Charger

    βœ”οΈ USB Cable

    βœ”οΈ Earphone

    βœ”οΈ Exclusive Box CIRI-CIRI AL-QURAN

    βœ”οΈ Mempunyai fungsi “Word by Word”. Pen ini sangat-sangat membantu golongan yang masih baru belajar membaca Al-Quran. AlQuran terbaru 2019

    βœ”οΈ Berfungsi sebagai pemain MP3. Hanya perlu menggunakan cable USB yang disediakan dan boleh memuat naik fail MP3 melalui komputer anda.

    βœ”οΈ Boleh dicas semula tanpa perlu mengantikan bateri.

    βœ”οΈ Mempunyai speaker yang jelas dan sangat berkualiti. Ia juga boleh digunakan bersama fon telinga.

    βœ”οΈ Pen Pintar ini mempumyai 4GB memori dalaman dan disediakan slot untuk kad memori tambahan sehingga 8GB!

    βœ”οΈ Bacaan Al-Quran oleh 8 Qari terkenal dunia seperti As Sudais, Al Ghamidi dan lain2.

    βœ”οΈ Mempunyai 2 bahasa terjemahan iaitu Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

    βœ”οΈ Dilengkapi dengan butang pilihan Qari, bahasa terjemahan, kawalan suara dan kawalan kelajuan nada bacaan.

    FUNGSI LAIN

    βœ”οΈ Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur. Fungsinya Yang Amat Mudah Untuk Digunakan.

    βœ”οΈ Untuk Golongan Tidak Tahu Membaca Al-Quran.

    βœ”οΈ Untuk Memperbaiki & Meningkatkan Kemahiran Membaca Al-Quran.

    βœ”οΈ Menyemak Ketepatan Makhraj Huruf & Tajwid Bacaan Al-Quran.

    βœ”οΈ Mendalami & Memahami Terjemahan Isi Kandungan Al-Quran. 6) Membantu Menghafal Al-Quran Bagi Umat Islam Atau Pelajar Tahfiz.

    βœ”οΈBoleh Dijadikan Sebagai Hadiah Mahupun Sebagai Barang Hantaran Perkahwinan, Sumbangan Kepada Tahfiz/Madrasah, Hadiah Untuk Ibu Bapa & Wakaf Kepada Surau/Masjid/Madrasah.:

    Al Quran Digital

    RM179.90RM279.00
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Main Menu