• Soft Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua πŸ‘‡πŸ»
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    🀍 Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    🀍 Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.
  • Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua πŸ‘‡πŸ»
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    🀍 Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    🀍 Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.

    Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    RM30.00
  • Toner B Vsl

    Brand:VSL
    🌸PERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE 🌸
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk β€œWAJIB PAKAI TONER A” utk kesan dan perubahan yg cepat
    🌸 selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    🌸 jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal

    Toner B Vsl

    Brand:VSL
    RM35.90
  • Toner A Vsl

    Brand:VSL
    🌸PERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE 🌸
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk β€œWAJIB PAKAI TONER A” utk kesan dan perubahan yg cepat
    🌸 selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    🌸 jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal

    Toner A Vsl

    Brand:VSL
    RM39.90
  • Set Peeling Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    VSL SET RAWATAN PERMULAAN ❀️
    VSL Beautycare merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    Basic Set yang kami syorkan dipermulaan mengikut jenis & masalah kulit muka.
    πŸ’•SET NORMAL & SKIN JERAGAT πŸ’œ
    🌸 Untuk Muka Normal/Kusam/Jeragat
    🌸 Jenis Kulit Muka Normal, Kering & KOMBINASI
    βœ… Melalui sesi rawatan peeling 2 minggu
    βœ” Toner B
    βœ” Normal Soap
    βœ” Day Cream
    βœ” Makeup Remover (tambahan jika perlu)
    βœ” Night Cream
  • Set Peeling Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    ✨VSL SET ACNE PEELING ✨
    πŸŽ€VSL Set Rawatan Permulaan Kulit Jerawat/Berminyak
    πŸŽ€VSL Beauty Care merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    ❀️‍πŸ”₯Toner B
    ❀️‍πŸ”₯Acne Soap
    ❀️‍πŸ”₯Day Cream
    ❀️‍πŸ”₯Night Cream
    πŸŽ€VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap dengan serum, scrub, moisterizer, foundation dan pelbagai2 tambahan lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu mengikut keperluan.
    .
    JOM CANTIK SAMA SAMA ! πŸ’•
  • Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    Day cream vsl terdiri daripada ektrak biji anggur dan bahan semulajadi. Tidak bercapuk dan texture sangat halus sesuai untuk pemakaian harian dan mempunyai spf 30.
    DAY CREAM VSL BEST KERANA πŸ‘‡πŸ»
    🌸Melindungi kulit dari sinar uv
    🌸Tutup pori pada wajah
    🌸Kulit kelihatan lembab
    🌸Tidak berminyak
    🌸Tidak melekit
    🌸Mencerahkan tona kulit
    🌸Kurangkan bintik hitam
    🌸Mengurangkan penampakan parut & jeragat
    Apply secara nipis dan tipis cukup buat kulit licin, lembut, halus dan glowing setiap hari !! 😍😍
    So, dah tahu kan day cream vsl ni best ? Jangan skip apply tiap hari walaupun dirumah!

    Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    RM30.00RM60.00
  • Foundation CC Cream Vsl

    Brand:VSL

    CC Cream Vsl membantu tau Light/Neutral πŸ’–

    βœ” Bantu beri kelembapan skin.

    βœ” Seimbang/sekatakan tona skin.

    βœ” Bantu menutup pori-pori terbuka

    βœ” Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.

    βœ” Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.

    βœ”full coverage Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah πŸ’– Last,but not least! ☝ Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinar UV tau.

  • Bb Cushion Vsl

    Brand:VSL
    πŸ’› Mempunyai tekstur yang ringan
    πŸ’› Full coverage yang dapat menutup parut dan jeragat
    πŸ’› Skin akan nampak glowing
    BB Cushion vsl mempunyai 2 code :
    BB Cushion LIGHT – sesuai skin putih
    BB Cushion BROWN – sesuai skin Sawa matang / gelap

    Bb Cushion Vsl

    Brand:VSL
    RM49.90
  • Blusher 3 in 1 Vsl

    Brand:VSL
    Blusher stick VsL πŸ’„πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘©
    senang nak kemana-mana dengan
    Blusher Stick Vsl 3in1 πŸ’ƒπŸ»
    βœ…blusher
    βœ…lipstick
    βœ…eyeshadow
    Tacap sikit-sikit je dah nampak nice
    Selit je kat pocket handbag πŸ’•

    Blusher 3 in 1 Vsl

    Brand:VSL
    RM45.90
  • Anti Acne Vsl-For Jerawat Active

    Brand:VSL
    KELEBIHAN ACNE ESSENCE VSL
    πŸ‘‰Membunuh Kuman Dengan Pantas
    πŸ‘‰Mengecutkan & Mematikan Jerawat
    πŸ‘‰Mengawal Jerawat Dari Membiak & Merebak Keseluruh Muka.
    πŸ‘‰Anti Ance Boleh Digunakan Dalam Proses Pengelupasan
    πŸ‘‰Kekerapan Pengunaan Acne E Tidak Melecet, Memerahkan & Merosakan Kulit Muka.
    πŸ‘‰Tiada Pengelupasan Jika Digunakan Dengan Kerap.
    πŸ‘‰Boleh Mematikan Kuman & Membunuh Bisul
    πŸ‘‰Boleh Digunakan Diseluruhkan Badan Jika Terdapat Jerawat Dibahagian Belakang Badan
    πŸ‘‰Boleh Digunakan Pada Luka Untuk Membunuh kuman.
    Acne e BUKAN SERUM.. Acne E UBAT JERAWAT khas untuk mereka yang mengalami masalah jerawat. Anti Acne berfungsi untuk membunuh kuman & mengawal jerawat dimuka. Anti Acne tidak boleh disapu pada seluruh muka yang tidak bermasalah. Sapukan Acne E pada jerawat yang aktif sahaja.
  • I White Plus Vsl

    Brand:VSL
    VSL I WHITE PLUS WHITENING LOTION
    🌹 Cepat meresap
    🌹 Teksture ringan tak rasa macam pakai lotion
    🌹Sapuan sekata di atas kulit
    🌹 Putih serta merta
    🌹 SPF 25
    🌹 Mengandungi vitamin C
    🌹Boleh di pakai seluruh badan
    🌹Putih kekal tanpa injection
    🌹Sesuai untuk semua jenis kulit
    🌹Bau wangi

    I White Plus Vsl

    Brand:VSL
    RM39.90
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Main Menu