• Jus Mujarobat Herba Hutan

    01
    • Diformulasi dari herba hutan yang terbaik
    • Untuk tambah tenaga golongan berumur
    • Menambah kekuatan untuk bekerja
    • Repeat order tinggi, kerana ramai yang amalkan dapat kesan positi
  • Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    KELEBIHAN SABUN ACNE (OREN) VSL
    Ance Soap Membuang segala kotoran & minyak yg berlebihan dimuka, membantu menghapuskan jerawat dan mencerahkan kulit
    🌸 Sesuai Kulit Muka Berminyak & Kombinasi (Masalah Jerawat)

    Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    RM20.00
  • Non Peeling Set Blemish Vsl

    Brand:VSL
    KEBAIKAN SET BLEMISH
    βœ…NON PEELING
    βœ…KKM APPROVAL
    -Mengapa anda perlu mencuba set Vsl skincare baru kami❓
    ✨ Bahan berkualiti tinggi
    ✨ Kaya dengan bahan sumber semula jadi
    ✨ Mengandungi banyak kebaikan pada kulit
    ✨ Sesuai untuk setiap jenis kulit
    ✨ Lembut pada kulit
    ✨ Menguatkan, Memulihkan dan
    Mengekalkan kulit yang cantik
    -Masih ada lagi ke yang tengah mencari skincare tanpa pengelupasan, tapi nak hasil yang wow❓❓❓
    Yes…sayang semua dengan hanya RM125 you guys boleh dapatkan 4 products dalam satu set ‼️
    -Not to forget‼️Ingredients dalam set baru kita semuanya top notch untuk make sure users kita dapat kulit yang di idamkan secara sihat 😍 ramuan premium yang lebih baik, hanya yang

    terbaik untuk pengguna tersayangπŸ€—
  • Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua πŸ‘‡πŸ»
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    🀍 Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    🀍 Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.

    Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    RM30.00
  • Toner B Vsl

    Brand:VSL
    🌸PERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE 🌸
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk β€œWAJIB PAKAI TONER A” utk kesan dan perubahan yg cepat
    🌸 selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    🌸 jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal

    Toner B Vsl

    Brand:VSL
    RM35.90
  • Bb Cushion Vsl

    Brand:VSL
    πŸ’› Mempunyai tekstur yang ringan
    πŸ’› Full coverage yang dapat menutup parut dan jeragat
    πŸ’› Skin akan nampak glowing
    BB Cushion vsl mempunyai 2 code :
    BB Cushion LIGHT – sesuai skin putih
    BB Cushion BROWN – sesuai skin Sawa matang / gelap

    Bb Cushion Vsl

    Brand:VSL
    RM49.90
  • Lightening Serum Vsl

    Brand:VSL
    πŸŒΈπ•π’π‹ π’π„π‘π”πŒπŸŒΈ
    Serum vsl ada banyakkan?
    Tak tau nak pakai yang mana satu?
    Apa beza banyak-banyak serum vsl ni?
    Dear,
    Vsl cuma ada 3 jenis serum
    πŸ‘‰πŸ» Vit C Serum
    (untuk skin masalah jerawat/berminyak)
    πŸ‘‰πŸ» Lightening Serum
    (untuk skin masalah jeragat/normal)
    πŸ‘‰πŸ» Lifting Serum
    (untuk semua jenis skin)
    .
    Persamaan ketiga-tiga serum adalah menghasilkan skin nampak glowing gituuuu dan merawat masalah setiap jenis kulit❣️
  • Soft Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua πŸ‘‡πŸ»
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    🀍 Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    🀍 Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.
  • Toner A Vsl

    Brand:VSL
    🌸PERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE 🌸
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk β€œWAJIB PAKAI TONER A” utk kesan dan perubahan yg cepat
    🌸 selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    🌸 jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal

    Toner A Vsl

    Brand:VSL
    RM39.90
  • Set Peeling Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    VSL SET RAWATAN PERMULAAN ❀️
    VSL Beautycare merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    Basic Set yang kami syorkan dipermulaan mengikut jenis & masalah kulit muka.
    πŸ’•SET NORMAL & SKIN JERAGAT πŸ’œ
    🌸 Untuk Muka Normal/Kusam/Jeragat
    🌸 Jenis Kulit Muka Normal, Kering & KOMBINASI
    βœ… Melalui sesi rawatan peeling 2 minggu
    βœ” Toner B
    βœ” Normal Soap
    βœ” Day Cream
    βœ” Makeup Remover (tambahan jika perlu)
    βœ” Night Cream
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Main Menu