• Marine Collagen Vsl – Anti Aging

    Brand:VSL
    Kebaikan Marine collagen Pada Kulit
    βœ”οΈ Meningkatkan keanjalan kulit
    βœ”οΈ Meningkatkan keupayaan kulit
    βœ”οΈ Menyerap kelembapan (Air)
    βœ”οΈ Mengurangkan keadaan pori pori terbuka
    βœ”οΈ Menyeragamkan tona kulit
    βœ”οΈ Mengurangkan kedutan dan parut.
    βœ”οΈ Membantu pertumbuhan dan membaikkan kulit secara semulajadi
  • Reliever Vsl For Scratched Skin

    Brand:VSL
    πŸ’‹Vsl reliever πŸ’‹
    Gatal tak tahan ?
    Melecet akibat tergaru ?
    Melecet takut tak hilang ?
    Jangan risau reliever kan haderr !
    3hari penggunaan dah baik !
    Tak perlu risau,vsl beautycare cukup lengkap untuk penjagaan kulit muka awak semua.
    kelebihan vsl reliever
    πŸ’‹Reliever meredakan keradangan
    πŸ’‹Meredakan kemerahan & pedih
    πŸ’‹Reliever menyejukan kulit muka
    πŸ’‹Memberi sedikit lembapan pada kulit muka
    πŸ’‹Membantu menghilangkan bekas/ kesan akibat melecet terlebih sapu toner atau akibat mengaru semasa dalam proses pengelupasan
    πŸ’‹Tiada sesuai digunakan untuk masalah jerawat yang sesuai & kulit muka sangat berminyak ❌
  • Makeup Remover Vsl

    Brand:VSL
    🌸VSL MAKEUP REMOVER 🌸
    Mesti semua tahu makeup remover ni untuk bersihkan makeup pada muka.
    “Eh takpelah, kita tak pakai makeup”
    Siapa cakap VSL MAKEUP REMOVER ni untuk bersihkan makeup jeπŸ™„ Makeup remover boleh dipakai untuk daily use tau.
    *Makeup remover sesuai digunakan oleh kulit NORMAL & KERING untuk memberi lembapan pada kulit supaya tidak terlalu kering.
    *Makeup remover VSL mengandungi campuran lotion susu yang boleh melembapkan skin.
    For maintain user, korang pakai vsl makeup remover ni seperti biasa, pagi dan malam sebelum cuci muka.

    Makeup Remover Vsl

    Brand:VSL
    RM15.00
  • Facial Foam Vsl

    Brand:VSL
    Facial Foam VslπŸ¦‹
    Sabun muka berbentuk liquid, mudah dibawa kemana-mana.
    🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit, terutama kulit sensetif yang tidak boleh mengunakan sabun buku.
    Setiap hari cuci muka 3x Pagi, Tengahari & Petang/Malam. Setiap cucian 2 kali cuci & bilasan untuk memastikan kulit muka kita dibasuh dengan bersih..

    Facial Foam Vsl

    Brand:VSL
    RM20.00
  • Body Soap Vsl For Exzema Skin

    Brand:VSL
    Kelebihan Body Soap VSL Beauty Care
    🌷 sesuai untuk kulit sensitif
    🌷 sesuai untuk kulit eczema
    🌷 sesuai untuk kulit berjerawat
    🌷 sesuai untuk kulit ruam
    🌷 sesuai untuk kulit berkudis
    🌷 mengandungi tea tree oil
    🌷 mengandungi coconut oil
    🌷 mengandungi sodium hyaluronate
    🌷 mengandungi rosemary oil
    🌷 berbau harum
    Marilah cuba Body Soap daripada VSL Beauty Care untuk membantu masalah kulit badan anda agar anda berasa lebih selesa dan confident setiap hari πŸ₯°!
  • Lava Masker Vsl

    Brand:VSL
    Siapa pengguna masker vsl?
    Bukan user vsl pun boleh pakai masker lava ni taw! Cuba sekali sekala korang mask korang punya muka.
    Bukan setiap hari kena pakai, seminggu 2x pun dah cukup πŸ˜‰
    Recommended sangat2 dekat user yang ada masalah parut jerawat dan pori2 terbuka.
    Nampk je kecik, tp tahan lama taw!
    Jom la try, benda elok kita share!

    Lava Masker Vsl

    Brand:VSL
    RM59.90
  • Scrub Vsl

    Brand:VSL
    Scrub VSL Beauty Care
    Apa fungsi scrub ni ?
    ♦️Dapat membuang sel kulit mati
    ♦️Memudarkan parut
    ♦️Membersihkan liang pori
    ♦️Melembutkan kulit
    ♦️Membantu mengatasi skin texture
    Best kan ?? So apa tunggu lagi

    Scrub Vsl

    Brand:VSL
    RM45.00
  • Lifting Serum Vsl

    Brand:VSL
    πŸŒΈπ•π’π‹ π’π„π‘π”πŒπŸŒΈ
    Serum vsl ada banyakkan?
    Tak tau nak pakai yang mana satu?
    Apa beza banyak-banyak serum vsl ni?
    Dear,
    Vsl cuma ada 3 jenis serum
    πŸ‘‰πŸ» Vit C Serum
    (untuk skin masalah jerawat/berminyak)
    πŸ‘‰πŸ» Lightening Serum
    (untuk skin masalah jeragat/normal)
    πŸ‘‰πŸ» Lifting Serum
    (untuk semua jenis skin)
    .
    Persamaan ketiga-tiga serum adalah menghasilkan skin nampak glowing gituuuu dan merawat masalah setiap jenis kulit❣️

    Lifting Serum Vsl

    Brand:VSL
    RM64.90
  • Lightening Serum Vsl

    Brand:VSL
    πŸŒΈπ•π’π‹ π’π„π‘π”πŒπŸŒΈ
    Serum vsl ada banyakkan?
    Tak tau nak pakai yang mana satu?
    Apa beza banyak-banyak serum vsl ni?
    Dear,
    Vsl cuma ada 3 jenis serum
    πŸ‘‰πŸ» Vit C Serum
    (untuk skin masalah jerawat/berminyak)
    πŸ‘‰πŸ» Lightening Serum
    (untuk skin masalah jeragat/normal)
    πŸ‘‰πŸ» Lifting Serum
    (untuk semua jenis skin)
    .
    Persamaan ketiga-tiga serum adalah menghasilkan skin nampak glowing gituuuu dan merawat masalah setiap jenis kulit❣️
  • Vitamin C Serum Vsl

    Brand:VSL
    πŸŒΈπ•π’π‹ π’π„π‘π”πŒπŸŒΈ
    Serum vsl ada banyakkan?
    Tak tau nak pakai yang mana satu?
    Apa beza banyak-banyak serum vsl ni?
    Dear,
    Vsl cuma ada 3 jenis serum
    πŸ‘‰πŸ» Vit C Serum
    (untuk skin masalah jerawat/berminyak)
    πŸ‘‰πŸ» Lightening Serum
    (untuk skin masalah jeragat/normal)
    πŸ‘‰πŸ» Lifting Serum
    (untuk semua jenis skin)
    .
    Persamaan ketiga-tiga serum adalah menghasilkan skin nampak glowing gituuuu dan merawat masalah setiap jenis kulit❣️

    Vitamin C Serum Vsl

    Brand:VSL
    RM64.90
  • Blemish Serum Vsl

    Brand:VSL
    Blemish serum vsl ni adalah khas untuk skin yang ada jerawat tau ! 😍 Bukan user vsl pun boleh pakai serum ni
    πŸ’‹Diformulasikan khas untuk kulit berjerawat
    πŸ’‹Membuang kulit mati dan mengurangkan minyak yang membawa kepada masalah kulit.
    πŸ’‹Mengecilkan liang pori dan menyinarkan kulit.
    πŸ’‹Memudarkan bekas jerawat dan blackhead.
    πŸ’‹Cytobiol Iris A2 adalah bahan aktif dalam VSL Blemish Serum yang berfungsi untuk mengatasi masalah kulit berjerawat!
    πŸ’‹ Kulit berjerawat atau berminyak amat digalakkan menggunakan VSL Blemish Serum untuk membunuh bakteria dan mengurangkan jerawat.
    πŸ’‹ Ia juga anti penuaan yang berkesan dan terbukti dapat mengecilkan liang pori dan kulit tampil awet muda.
    πŸ’‹Bebas bahan pengawet

    Blemish Serum Vsl

    Brand:VSL
    RM32.90
  • Apple Stem Cell Serum Anti Aging Vsl

    Brand:VSL
    Korang tahu tak salah satu kebaikan Apple Stem Cell ni ialah dapat membantu melambatkan proses PENUAAN ?
    Haaaa lurveee takπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
    If korang inginkan wajah yang lebih tampak muda, cantik dan berseri…..korang kena cuba VSL Apple Stem Cell Serum ni sekarang !!! 😍
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Main Menu