• Al Quran Digital

    Product Description

    βœ”οΈ Al-Quran Bersaiz A5

    βœ”οΈPen Pembaca Digital

    βœ”οΈ Buku Qaida Noorania (Kaedah Membaca Al-Quran)

    βœ”οΈBuku Talking Dictionary (14 Bahasa Asing)

    βœ”οΈ Buku Panduan Haji & Umrah

    βœ”οΈ Buku Sahih Bukhari

    βœ”οΈ Buku Sahih Muslim (Doa-Doa Harian)

    βœ”οΈ Kad Index (Pengganti Al-Quran)

    βœ”οΈ Charger

    βœ”οΈ USB Cable

    βœ”οΈ Earphone

    βœ”οΈ Exclusive Box CIRI-CIRI AL-QURAN

    βœ”οΈ Mempunyai fungsi “Word by Word”. Pen ini sangat-sangat membantu golongan yang masih baru belajar membaca Al-Quran. AlQuran terbaru 2019

    βœ”οΈ Berfungsi sebagai pemain MP3. Hanya perlu menggunakan cable USB yang disediakan dan boleh memuat naik fail MP3 melalui komputer anda.

    βœ”οΈ Boleh dicas semula tanpa perlu mengantikan bateri.

    βœ”οΈ Mempunyai speaker yang jelas dan sangat berkualiti. Ia juga boleh digunakan bersama fon telinga.

    βœ”οΈ Pen Pintar ini mempumyai 4GB memori dalaman dan disediakan slot untuk kad memori tambahan sehingga 8GB!

    βœ”οΈ Bacaan Al-Quran oleh 8 Qari terkenal dunia seperti As Sudais, Al Ghamidi dan lain2.

    βœ”οΈ Mempunyai 2 bahasa terjemahan iaitu Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

    βœ”οΈ Dilengkapi dengan butang pilihan Qari, bahasa terjemahan, kawalan suara dan kawalan kelajuan nada bacaan.

    FUNGSI LAIN

    βœ”οΈ Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur. Fungsinya Yang Amat Mudah Untuk Digunakan.

    βœ”οΈ Untuk Golongan Tidak Tahu Membaca Al-Quran.

    βœ”οΈ Untuk Memperbaiki & Meningkatkan Kemahiran Membaca Al-Quran.

    βœ”οΈ Menyemak Ketepatan Makhraj Huruf & Tajwid Bacaan Al-Quran.

    βœ”οΈ Mendalami & Memahami Terjemahan Isi Kandungan Al-Quran. 6) Membantu Menghafal Al-Quran Bagi Umat Islam Atau Pelajar Tahfiz.

    βœ”οΈBoleh Dijadikan Sebagai Hadiah Mahupun Sebagai Barang Hantaran Perkahwinan, Sumbangan Kepada Tahfiz/Madrasah, Hadiah Untuk Ibu Bapa & Wakaf Kepada Surau/Masjid/Madrasah.:

    Al Quran Digital

    RM179.90RM279.00
  • Non Peeling Set Blemish Vsl

    Brand:VSL
    KEBAIKAN SET BLEMISH
    βœ…NON PEELING
    βœ…KKM APPROVAL
    -Mengapa anda perlu mencuba set Vsl skincare baru kami❓
    ✨ Bahan berkualiti tinggi
    ✨ Kaya dengan bahan sumber semula jadi
    ✨ Mengandungi banyak kebaikan pada kulit
    ✨ Sesuai untuk setiap jenis kulit
    ✨ Lembut pada kulit
    ✨ Menguatkan, Memulihkan dan
    Mengekalkan kulit yang cantik
    -Masih ada lagi ke yang tengah mencari skincare tanpa pengelupasan, tapi nak hasil yang wow❓❓❓
    Yes…sayang semua dengan hanya RM125 you guys boleh dapatkan 4 products dalam satu set ‼️
    -Not to forget‼️Ingredients dalam set baru kita semuanya top notch untuk make sure users kita dapat kulit yang di idamkan secara sihat 😍 ramuan premium yang lebih baik, hanya yang

    terbaik untuk pengguna tersayangπŸ€—
  • Non Peeling Set Gold Vsl

    Brand:VSL
    NEW SET VSL BEAUTY CARE
    βœ…VSL SET BLEMISH
    βœ…VSL SET GOLD
    βœ…NON PEELING
    βœ…KKM APPROVAL
    -Mengapa anda perlu mencuba set Vsl skincare baru kami❓
    ✨ Bahan berkualiti tinggi
    ✨ Kaya dengan bahan sumber semula jadi
    ✨ Mengandungi banyak kebaikan pada kulit
    ✨ Sesuai untuk setiap jenis kulit
    ✨ Lembut pada kulit
    ✨ Menguatkan, Memulihkan dan
    Mengekalkan kulit yang cantik
    -Masih ada lagi ke yang tengah mencari skincare tanpa pengelupasan, tapi nak hasil yang wow❓❓❓
    -Yes…sayang semua dengan hanya RM125 you guys boleh dapatkan 4 products dalam satu set ‼️
    -Not to forget‼️Ingredients dalam set baru kita semuanya top notch untuk make sure users kita dapat kulit yang di idamkan secara sihat 😍 ramuan premium yang lebih baik, hanya yang

    terbaik untuk pengguna tersayang 🀍
  • Supleement I Chomey Plus Vsl 3 Box

    Brand:VSL
    Comey dengan I Chomey plus VSL😍
    Dah jaga skin, kita kena jaga dalaman jugak. Kalau yang tak use VSL pon boleh minum tau, No problem. Rasa sedap, kesan yang hebat..
    Minum waktu malam untuk kecantikan kulit dan minum waktu pagi untuk kecergasan dan bertenaga sepanjang hari. Simple kan.😍
    Jalan pintas nak jaga kecantikan dalaman dengan amalkan I CHOMEY secara konsistenπŸ”₯
  • Set Peeling Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    VSL SET RAWATAN PERMULAAN ❀️
    VSL Beautycare merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    Basic Set yang kami syorkan dipermulaan mengikut jenis & masalah kulit muka.
    πŸ’•SET NORMAL & SKIN JERAGAT πŸ’œ
    🌸 Untuk Muka Normal/Kusam/Jeragat
    🌸 Jenis Kulit Muka Normal, Kering & KOMBINASI
    βœ… Melalui sesi rawatan peeling 2 minggu
    βœ” Toner B
    βœ” Normal Soap
    βœ” Day Cream
    βœ” Makeup Remover (tambahan jika perlu)
    βœ” Night Cream
  • Set Peeling Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    ✨VSL SET ACNE PEELING ✨
    πŸŽ€VSL Set Rawatan Permulaan Kulit Jerawat/Berminyak
    πŸŽ€VSL Beauty Care merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    ❀️‍πŸ”₯Toner B
    ❀️‍πŸ”₯Acne Soap
    ❀️‍πŸ”₯Day Cream
    ❀️‍πŸ”₯Night Cream
    πŸŽ€VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap dengan serum, scrub, moisterizer, foundation dan pelbagai2 tambahan lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu mengikut keperluan.
    .
    JOM CANTIK SAMA SAMA ! πŸ’•
  • Lifting Serum Vsl

    Brand:VSL
    πŸŒΈπ•π’π‹ π’π„π‘π”πŒπŸŒΈ
    Serum vsl ada banyakkan?
    Tak tau nak pakai yang mana satu?
    Apa beza banyak-banyak serum vsl ni?
    Dear,
    Vsl cuma ada 3 jenis serum
    πŸ‘‰πŸ» Vit C Serum
    (untuk skin masalah jerawat/berminyak)
    πŸ‘‰πŸ» Lightening Serum
    (untuk skin masalah jeragat/normal)
    πŸ‘‰πŸ» Lifting Serum
    (untuk semua jenis skin)
    .
    Persamaan ketiga-tiga serum adalah menghasilkan skin nampak glowing gituuuu dan merawat masalah setiap jenis kulit❣️

    Lifting Serum Vsl

    Brand:VSL
    RM64.90
  • Lightening Serum Vsl

    Brand:VSL
    πŸŒΈπ•π’π‹ π’π„π‘π”πŒπŸŒΈ
    Serum vsl ada banyakkan?
    Tak tau nak pakai yang mana satu?
    Apa beza banyak-banyak serum vsl ni?
    Dear,
    Vsl cuma ada 3 jenis serum
    πŸ‘‰πŸ» Vit C Serum
    (untuk skin masalah jerawat/berminyak)
    πŸ‘‰πŸ» Lightening Serum
    (untuk skin masalah jeragat/normal)
    πŸ‘‰πŸ» Lifting Serum
    (untuk semua jenis skin)
    .
    Persamaan ketiga-tiga serum adalah menghasilkan skin nampak glowing gituuuu dan merawat masalah setiap jenis kulit❣️
  • Vitamin C Serum Vsl

    Brand:VSL
    πŸŒΈπ•π’π‹ π’π„π‘π”πŒπŸŒΈ
    Serum vsl ada banyakkan?
    Tak tau nak pakai yang mana satu?
    Apa beza banyak-banyak serum vsl ni?
    Dear,
    Vsl cuma ada 3 jenis serum
    πŸ‘‰πŸ» Vit C Serum
    (untuk skin masalah jerawat/berminyak)
    πŸ‘‰πŸ» Lightening Serum
    (untuk skin masalah jeragat/normal)
    πŸ‘‰πŸ» Lifting Serum
    (untuk semua jenis skin)
    .
    Persamaan ketiga-tiga serum adalah menghasilkan skin nampak glowing gituuuu dan merawat masalah setiap jenis kulit❣️

    Vitamin C Serum Vsl

    Brand:VSL
    RM64.90
  • Set Combo Forever Young Vsl

    Brand:VSL
    Ramai yang tanya VSL ada tak serum yang boleh buat kulit nampak anjal dan muda 🀭
    Mestilah ! Set Forever Young kan ada 😍
    Dalam set Forever Young ni ada 2 serum iaitu Marine Collagen & Apple Stem Cell Serum
    Kedua-dua serum ni boleh digunakan dalam rutin skincare waktu pagi dan malam πŸ’™πŸ€
    So, siapa yang belum cuba lagi set ni korang wajib cuba tau ‼️
    Inilah rahsia untuk kekal muda sepanjang usia ! Feel Young, Stay Young, Forever Young πŸ’™πŸ€πŸ˜
  • Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    Day cream vsl terdiri daripada ektrak biji anggur dan bahan semulajadi. Tidak bercapuk dan texture sangat halus sesuai untuk pemakaian harian dan mempunyai spf 30.
    DAY CREAM VSL BEST KERANA πŸ‘‡πŸ»
    🌸Melindungi kulit dari sinar uv
    🌸Tutup pori pada wajah
    🌸Kulit kelihatan lembab
    🌸Tidak berminyak
    🌸Tidak melekit
    🌸Mencerahkan tona kulit
    🌸Kurangkan bintik hitam
    🌸Mengurangkan penampakan parut & jeragat
    Apply secara nipis dan tipis cukup buat kulit licin, lembut, halus dan glowing setiap hari !! 😍😍
    So, dah tahu kan day cream vsl ni best ? Jangan skip apply tiap hari walaupun dirumah!

    Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    RM30.00RM60.00
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Main Menu