• Makeup Remover Vsl

    Brand:VSL
    🌸VSL MAKEUP REMOVER 🌸
    Mesti semua tahu makeup remover ni untuk bersihkan makeup pada muka.
    “Eh takpelah, kita tak pakai makeup”
    Siapa cakap VSL MAKEUP REMOVER ni untuk bersihkan makeup jeπŸ™„ Makeup remover boleh dipakai untuk daily use tau.
    *Makeup remover sesuai digunakan oleh kulit NORMAL & KERING untuk memberi lembapan pada kulit supaya tidak terlalu kering.
    *Makeup remover VSL mengandungi campuran lotion susu yang boleh melembapkan skin.
    For maintain user, korang pakai vsl makeup remover ni seperti biasa, pagi dan malam sebelum cuci muka.

    Makeup Remover Vsl

    Brand:VSL
    RM15.00
  • Reliever Vsl For Scratched Skin

    Brand:VSL
    πŸ’‹Vsl reliever πŸ’‹
    Gatal tak tahan ?
    Melecet akibat tergaru ?
    Melecet takut tak hilang ?
    Jangan risau reliever kan haderr !
    3hari penggunaan dah baik !
    Tak perlu risau,vsl beautycare cukup lengkap untuk penjagaan kulit muka awak semua.
    kelebihan vsl reliever
    πŸ’‹Reliever meredakan keradangan
    πŸ’‹Meredakan kemerahan & pedih
    πŸ’‹Reliever menyejukan kulit muka
    πŸ’‹Memberi sedikit lembapan pada kulit muka
    πŸ’‹Membantu menghilangkan bekas/ kesan akibat melecet terlebih sapu toner atau akibat mengaru semasa dalam proses pengelupasan
    πŸ’‹Tiada sesuai digunakan untuk masalah jerawat yang sesuai & kulit muka sangat berminyak ❌
  • Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    πŸ’žVSL Normal Soap Rm20(50ML)πŸ’ž
    -Sesuai Untuk Kulit Muka Normal & Kering. Mampu Menghilangkan Jeragat & Mencerahkan Kulit Muka.

    Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    RM20.00
  • Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    KELEBIHAN SABUN ACNE (OREN) VSL
    Ance Soap Membuang segala kotoran & minyak yg berlebihan dimuka, membantu menghapuskan jerawat dan mencerahkan kulit
    🌸 Sesuai Kulit Muka Berminyak & Kombinasi (Masalah Jerawat)

    Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    RM20.00
  • Facial Foam Vsl

    Brand:VSL
    Facial Foam VslπŸ¦‹
    Sabun muka berbentuk liquid, mudah dibawa kemana-mana.
    🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit, terutama kulit sensetif yang tidak boleh mengunakan sabun buku.
    Setiap hari cuci muka 3x Pagi, Tengahari & Petang/Malam. Setiap cucian 2 kali cuci & bilasan untuk memastikan kulit muka kita dibasuh dengan bersih..

    Facial Foam Vsl

    Brand:VSL
    RM20.00
  • Body Soap Vsl For Exzema Skin

    Brand:VSL
    Kelebihan Body Soap VSL Beauty Care
    🌷 sesuai untuk kulit sensitif
    🌷 sesuai untuk kulit eczema
    🌷 sesuai untuk kulit berjerawat
    🌷 sesuai untuk kulit ruam
    🌷 sesuai untuk kulit berkudis
    🌷 mengandungi tea tree oil
    🌷 mengandungi coconut oil
    🌷 mengandungi sodium hyaluronate
    🌷 mengandungi rosemary oil
    🌷 berbau harum
    Marilah cuba Body Soap daripada VSL Beauty Care untuk membantu masalah kulit badan anda agar anda berasa lebih selesa dan confident setiap hari πŸ₯°!
  • Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    Day cream vsl terdiri daripada ektrak biji anggur dan bahan semulajadi. Tidak bercapuk dan texture sangat halus sesuai untuk pemakaian harian dan mempunyai spf 30.
    DAY CREAM VSL BEST KERANA πŸ‘‡πŸ»
    🌸Melindungi kulit dari sinar uv
    🌸Tutup pori pada wajah
    🌸Kulit kelihatan lembab
    🌸Tidak berminyak
    🌸Tidak melekit
    🌸Mencerahkan tona kulit
    🌸Kurangkan bintik hitam
    🌸Mengurangkan penampakan parut & jeragat
    Apply secara nipis dan tipis cukup buat kulit licin, lembut, halus dan glowing setiap hari !! 😍😍
    So, dah tahu kan day cream vsl ni best ? Jangan skip apply tiap hari walaupun dirumah!

    Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    RM30.00RM60.00
  • Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua πŸ‘‡πŸ»
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    🀍 Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    🀍 Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.

    Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    RM30.00
  • Soft Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua πŸ‘‡πŸ»
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    🀍 Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    🀍 Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.
  • Apple Stem Cell Serum Anti Aging Vsl

    Brand:VSL
    Korang tahu tak salah satu kebaikan Apple Stem Cell ni ialah dapat membantu melambatkan proses PENUAAN ?
    Haaaa lurveee takπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
    If korang inginkan wajah yang lebih tampak muda, cantik dan berseri…..korang kena cuba VSL Apple Stem Cell Serum ni sekarang !!! 😍
  • Blemish Serum Vsl

    Brand:VSL
    Blemish serum vsl ni adalah khas untuk skin yang ada jerawat tau ! 😍 Bukan user vsl pun boleh pakai serum ni
    πŸ’‹Diformulasikan khas untuk kulit berjerawat
    πŸ’‹Membuang kulit mati dan mengurangkan minyak yang membawa kepada masalah kulit.
    πŸ’‹Mengecilkan liang pori dan menyinarkan kulit.
    πŸ’‹Memudarkan bekas jerawat dan blackhead.
    πŸ’‹Cytobiol Iris A2 adalah bahan aktif dalam VSL Blemish Serum yang berfungsi untuk mengatasi masalah kulit berjerawat!
    πŸ’‹ Kulit berjerawat atau berminyak amat digalakkan menggunakan VSL Blemish Serum untuk membunuh bakteria dan mengurangkan jerawat.
    πŸ’‹ Ia juga anti penuaan yang berkesan dan terbukti dapat mengecilkan liang pori dan kulit tampil awet muda.
    πŸ’‹Bebas bahan pengawet

    Blemish Serum Vsl

    Brand:VSL
    RM32.90
  • Toner B Vsl

    Brand:VSL
    🌸PERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE 🌸
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk β€œWAJIB PAKAI TONER A” utk kesan dan perubahan yg cepat
    🌸 selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    🌸 jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal

    Toner B Vsl

    Brand:VSL
    RM35.90
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Main Menu