• Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    KELEBIHAN SABUN ACNE (OREN) VSL
    Ance Soap Membuang segala kotoran & minyak yg berlebihan dimuka, membantu menghapuskan jerawat dan mencerahkan kulit
    🌸 Sesuai Kulit Muka Berminyak & Kombinasi (Masalah Jerawat)

    Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    RM20.00
  • Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua πŸ‘‡πŸ»
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    🀍 Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    🀍 Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.

    Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    RM30.00
  • Toner B Vsl

    Brand:VSL
    🌸PERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE 🌸
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk β€œWAJIB PAKAI TONER A” utk kesan dan perubahan yg cepat
    🌸 selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    🌸 jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal

    Toner B Vsl

    Brand:VSL
    RM35.90
  • Bb Cushion Vsl

    Brand:VSL
    πŸ’› Mempunyai tekstur yang ringan
    πŸ’› Full coverage yang dapat menutup parut dan jeragat
    πŸ’› Skin akan nampak glowing
    BB Cushion vsl mempunyai 2 code :
    BB Cushion LIGHT – sesuai skin putih
    BB Cushion BROWN – sesuai skin Sawa matang / gelap

    Bb Cushion Vsl

    Brand:VSL
    RM49.90
  • Lightening Serum Vsl

    Brand:VSL
    πŸŒΈπ•π’π‹ π’π„π‘π”πŒπŸŒΈ
    Serum vsl ada banyakkan?
    Tak tau nak pakai yang mana satu?
    Apa beza banyak-banyak serum vsl ni?
    Dear,
    Vsl cuma ada 3 jenis serum
    πŸ‘‰πŸ» Vit C Serum
    (untuk skin masalah jerawat/berminyak)
    πŸ‘‰πŸ» Lightening Serum
    (untuk skin masalah jeragat/normal)
    πŸ‘‰πŸ» Lifting Serum
    (untuk semua jenis skin)
    .
    Persamaan ketiga-tiga serum adalah menghasilkan skin nampak glowing gituuuu dan merawat masalah setiap jenis kulit❣️
  • Non Peeling Set Blemish Vsl

    Brand:VSL
    KEBAIKAN SET BLEMISH
    βœ…NON PEELING
    βœ…KKM APPROVAL
    -Mengapa anda perlu mencuba set Vsl skincare baru kami❓
    ✨ Bahan berkualiti tinggi
    ✨ Kaya dengan bahan sumber semula jadi
    ✨ Mengandungi banyak kebaikan pada kulit
    ✨ Sesuai untuk setiap jenis kulit
    ✨ Lembut pada kulit
    ✨ Menguatkan, Memulihkan dan
    Mengekalkan kulit yang cantik
    -Masih ada lagi ke yang tengah mencari skincare tanpa pengelupasan, tapi nak hasil yang wow❓❓❓
    Yes…sayang semua dengan hanya RM125 you guys boleh dapatkan 4 products dalam satu set ‼️
    -Not to forget‼️Ingredients dalam set baru kita semuanya top notch untuk make sure users kita dapat kulit yang di idamkan secara sihat 😍 ramuan premium yang lebih baik, hanya yang

    terbaik untuk pengguna tersayangπŸ€—
  • Soft Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua πŸ‘‡πŸ»
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    🀍 Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    🀍 Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.
  • Toner A Vsl

    Brand:VSL
    🌸PERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE 🌸
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk β€œWAJIB PAKAI TONER A” utk kesan dan perubahan yg cepat
    🌸 selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    🌸 jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal

    Toner A Vsl

    Brand:VSL
    RM39.90
  • Set Peeling Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    VSL SET RAWATAN PERMULAAN ❀️
    VSL Beautycare merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    Basic Set yang kami syorkan dipermulaan mengikut jenis & masalah kulit muka.
    πŸ’•SET NORMAL & SKIN JERAGAT πŸ’œ
    🌸 Untuk Muka Normal/Kusam/Jeragat
    🌸 Jenis Kulit Muka Normal, Kering & KOMBINASI
    βœ… Melalui sesi rawatan peeling 2 minggu
    βœ” Toner B
    βœ” Normal Soap
    βœ” Day Cream
    βœ” Makeup Remover (tambahan jika perlu)
    βœ” Night Cream
  • Set Peeling Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    ✨VSL SET ACNE PEELING ✨
    πŸŽ€VSL Set Rawatan Permulaan Kulit Jerawat/Berminyak
    πŸŽ€VSL Beauty Care merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    ❀️‍πŸ”₯Toner B
    ❀️‍πŸ”₯Acne Soap
    ❀️‍πŸ”₯Day Cream
    ❀️‍πŸ”₯Night Cream
    πŸŽ€VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap dengan serum, scrub, moisterizer, foundation dan pelbagai2 tambahan lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu mengikut keperluan.
    .
    JOM CANTIK SAMA SAMA ! πŸ’•
  • Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    Day cream vsl terdiri daripada ektrak biji anggur dan bahan semulajadi. Tidak bercapuk dan texture sangat halus sesuai untuk pemakaian harian dan mempunyai spf 30.
    DAY CREAM VSL BEST KERANA πŸ‘‡πŸ»
    🌸Melindungi kulit dari sinar uv
    🌸Tutup pori pada wajah
    🌸Kulit kelihatan lembab
    🌸Tidak berminyak
    🌸Tidak melekit
    🌸Mencerahkan tona kulit
    🌸Kurangkan bintik hitam
    🌸Mengurangkan penampakan parut & jeragat
    Apply secara nipis dan tipis cukup buat kulit licin, lembut, halus dan glowing setiap hari !! 😍😍
    So, dah tahu kan day cream vsl ni best ? Jangan skip apply tiap hari walaupun dirumah!

    Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    RM30.00RM60.00
  • Foundation CC Cream Vsl

    Brand:VSL

    CC Cream Vsl membantu tau Light/Neutral πŸ’–

    βœ” Bantu beri kelembapan skin.

    βœ” Seimbang/sekatakan tona skin.

    βœ” Bantu menutup pori-pori terbuka

    βœ” Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.

    βœ” Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.

    βœ”full coverage Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah πŸ’– Last,but not least! ☝ Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinar UV tau.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop