• Soft Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    ๐Ÿค Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    ๐Ÿค Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.
  • Night Cream Vsl

    Brand:VSL
    VSL user, jangan confuse ye. Night cream vsl ada dua ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    -NIGHT CREAM
    -SOFT NIGHT CREAM
    ๐Ÿค Soft Night Cream – membantu mencerah kan kulit muka dan selain itu soft night cream juga dapat membantu skin yang masih mempunyai peeling berpanjangan seperti peeling halus-halus disebabkan kalah atau sentiasa naik ruam jika mengunakan night cream yang sebelum ni.
    ๐Ÿค Night Cream – sesuai juga untuk semua jenis kulit. Seperti kulit berminyak , kulit berjerawat, kulit kering, kombinasi, normal & sensitif .
    Korang please malam ni cuci muka dulu then jangan skip apply soft / night cream.
  • Toner B Vsl

    Brand:VSL
    ๐ŸŒธPERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE ๐ŸŒธ
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk โ€œWAJIB PAKAI TONER Aโ€ utk kesan dan perubahan yg cepat
    ๐ŸŒธ selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    ๐ŸŒธ jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal
  • Toner A Vsl

    Brand:VSL
    ๐ŸŒธPERBEZAAN TONER A & TONER B
    VSLBEAUTYCARE ๐ŸŒธ
    TONER A – sangat sesuai dipakai ketika pertama kali pakai vsl dan utk membuat proses pembuangan kulit mati lebih cepat..
    sekiranya masalah skin uolls sgt lah teruk โ€œWAJIB PAKAI TONER Aโ€ utk kesan dan perubahan yg cepat
    ๐ŸŒธ selepas proses 14hari pengelupasan uolls boleh tukar kepada TONER B yg lebih soft utk step mantain
    TONER B – sgt sesuai utk skin yg kurang bermasalah dan skin normal.. proses yg sgt lembut dan pengelupasan yg halus tidak terlalu kuat seperti TONER A
    ๐ŸŒธ jarak masa pengelupasan berlaku bergantung pada skin mati uolls
    Paling cepat 4/5 hari pengelupasan dh kembali normal
  • Set Peeling Normal Soap Vsl

    Brand:VSL
    VSL SET RAWATAN PERMULAAN โค๏ธ
    VSL Beautycare merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    Basic Set yang kami syorkan dipermulaan mengikut jenis & masalah kulit muka.
    ๐Ÿ’•SET NORMAL & SKIN JERAGAT ๐Ÿ’œ
    ๐ŸŒธ Untuk Muka Normal/Kusam/Jeragat
    ๐ŸŒธ Jenis Kulit Muka Normal, Kering & KOMBINASI
    โœ… Melalui sesi rawatan peeling 2 minggu
    โœ” Toner B
    โœ” Normal Soap
    โœ” Day Cream
    โœ” Makeup Remover (tambahan jika perlu)
    โœ” Night Cream
  • Set Peeling Acne Soap Vsl

    Brand:VSL
    โœจVSL SET ACNE PEELING โœจ
    ๐ŸŽ€VSL Set Rawatan Permulaan Kulit Jerawat/Berminyak
    ๐ŸŽ€VSL Beauty Care merupakan produk penjagaan muka berbentuk rawatan seawal 2 minggu.
    โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅToner B
    โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅAcne Soap
    โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅDay Cream
    โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅNight Cream
    ๐ŸŽ€VSL Beauty Care menyediakan set penjagaan muka lengkap dengan serum, scrub, moisterizer, foundation dan pelbagai2 tambahan lain boleh diguna selepas selesai proces rawatan 2 minggu mengikut keperluan.
    .
    JOM CANTIK SAMA SAMA ! ๐Ÿ’•
  • Day Cream Vsl

    Brand:VSL
    Day cream vsl terdiri daripada ektrak biji anggur dan bahan semulajadi. Tidak bercapuk dan texture sangat halus sesuai untuk pemakaian harian dan mempunyai spf 30.
    DAY CREAM VSL BEST KERANA ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    ๐ŸŒธMelindungi kulit dari sinar uv
    ๐ŸŒธTutup pori pada wajah
    ๐ŸŒธKulit kelihatan lembab
    ๐ŸŒธTidak berminyak
    ๐ŸŒธTidak melekit
    ๐ŸŒธMencerahkan tona kulit
    ๐ŸŒธKurangkan bintik hitam
    ๐ŸŒธMengurangkan penampakan parut & jeragat
    Apply secara nipis dan tipis cukup buat kulit licin, lembut, halus dan glowing setiap hari !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    So, dah tahu kan day cream vsl ni best ? Jangan skip apply tiap hari walaupun dirumah!
  • Foundation CC Cream Vsl

    Brand:VSL

    CC Cream Vsl membantu tau Light/Neutral ๐Ÿ’–

    โœ” Bantu beri kelembapan skin.

    โœ” Seimbang/sekatakan tona skin.

    โœ” Bantu menutup pori-pori terbuka

    โœ” Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.

    โœ” Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.

    โœ”full coverage Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah ๐Ÿ’– Last,but not least! โ˜ Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinar UV tau.

  • Bb Cushion Vsl

    Brand:VSL
    ๐Ÿ’› Mempunyai tekstur yang ringan
    ๐Ÿ’› Full coverage yang dapat menutup parut dan jeragat
    ๐Ÿ’› Skin akan nampak glowing
    BB Cushion vsl mempunyai 2 code :
    BB Cushion LIGHT – sesuai skin putih
    BB Cushion BROWN – sesuai skin Sawa matang / gelap
  • Blusher 3 in 1 Vsl

    Brand:VSL
    Blusher stick VsL ๐Ÿ’„๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ‘ฉ
    senang nak kemana-mana dengan
    Blusher Stick Vsl 3in1 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
    โœ…blusher
    โœ…lipstick
    โœ…eyeshadow
    Tacap sikit-sikit je dah nampak nice
    Selit je kat pocket handbag ๐Ÿ’•
  • Anti Acne Vsl-For Jerawat Active

    Brand:VSL
    KELEBIHAN ACNE ESSENCE VSL
    ๐Ÿ‘‰Membunuh Kuman Dengan Pantas
    ๐Ÿ‘‰Mengecutkan & Mematikan Jerawat
    ๐Ÿ‘‰Mengawal Jerawat Dari Membiak & Merebak Keseluruh Muka.
    ๐Ÿ‘‰Anti Ance Boleh Digunakan Dalam Proses Pengelupasan
    ๐Ÿ‘‰Kekerapan Pengunaan Acne E Tidak Melecet, Memerahkan & Merosakan Kulit Muka.
    ๐Ÿ‘‰Tiada Pengelupasan Jika Digunakan Dengan Kerap.
    ๐Ÿ‘‰Boleh Mematikan Kuman & Membunuh Bisul
    ๐Ÿ‘‰Boleh Digunakan Diseluruhkan Badan Jika Terdapat Jerawat Dibahagian Belakang Badan
    ๐Ÿ‘‰Boleh Digunakan Pada Luka Untuk Membunuh kuman.
    Acne e BUKAN SERUM.. Acne E UBAT JERAWAT khas untuk mereka yang mengalami masalah jerawat. Anti Acne berfungsi untuk membunuh kuman & mengawal jerawat dimuka. Anti Acne tidak boleh disapu pada seluruh muka yang tidak bermasalah. Sapukan Acne E pada jerawat yang aktif sahaja.
  • I White Plus Vsl

    Brand:VSL
    VSL I WHITE PLUS WHITENING LOTION
    ๐ŸŒน Cepat meresap
    ๐ŸŒน Teksture ringan tak rasa macam pakai lotion
    ๐ŸŒนSapuan sekata di atas kulit
    ๐ŸŒน Putih serta merta
    ๐ŸŒน SPF 25
    ๐ŸŒน Mengandungi vitamin C
    ๐ŸŒนBoleh di pakai seluruh badan
    ๐ŸŒนPutih kekal tanpa injection
    ๐ŸŒนSesuai untuk semua jenis kulit
    ๐ŸŒนBau wangi
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Cart

    No products in the cart.

    Filter Products